Nettleseren din klarer ikke � spille av dette elementet. Du kan klikke for � laste ned nyeste versjon av macromedia flash.
   

Sponsor Nyheter

Vi leter etter nye samarbeidspartnere

For å kunne drive våre to anlegg er vi helt avhengig av gode samarbeidspartnere. Her kan dere finne våre markedsføringspakker for 2012, og vi setter stor pris på tips og hjelp fra alle våre medlemmer i arbeidet med å sikre gode samarbeidsavtaler for Ålesund Golfklubb. Ta kontakt med daglig leder dersom dere har forslag til bedrifter som kan kontaktes.

Reklamefilm for Aagk

I samarbeid med AaFk er det laget en reklamefilm som vises på Colorline Stadion under sesongens hjemmekamper. Filmen kan du se her.

Sparebanken Møre forlenger samarbeidsavtalen med Aagk

I tillegg til å være hovedsamarbeidspartner i tre nye år, har også Sparebanken Møre gitt klubben 300.000kr i gavemidler for å oppgradere Moa Golfsenter. En stor takk rettes til en av våre viktigste partnere gjennom mange år. Vedlagt finnes pressemeldingen som går ut i denne forbindelse.

AaFK og Aagk sammen om å aktivisere vårt nærmiljø :)

I går, 4.mai, innledet Ålesund Fotballklubb og Ålesund Golfklubb et samarbeid som vi håper skal være med på å øke oppmerksomheten rundt golfsporten på Sunnmøre.
 
 
footer