Nettleseren din klarer ikke � spille av dette elementet. Du kan klikke for � laste ned nyeste versjon av macromedia flash.
   

Senior

Medlemskontingent

Medlemskontingent

No gler vi oss alle til å komme i gang med golf spillet på Solnør, bana ser utrulig bra ut så tidlig på året. Reknar med at alle har betalt/ vil betale medlemskontingenten sin før dei stiller på tee. Alle som har betalt og har spillerett på Solnør,vil få uttdelt "bag tag" med navn og medlems nr. på, i klubbhuset, denne skal festast synleg på golfbaggen. Kortbane/Moa medlemmer skal betale green fee og vil få papir tag som skal festas synlig på golfbaggen. Dei vil seinere få utdelt svart "bagtag" Dei som ikkje har "bag tag" som syner dei har spillerett, eller har betalt green fee, kan vi ikkje tillate å spille då dei mangler forsikring! Vi vil i år innføre "Marshall" ordning, så alle kan rekne med å bli spurt om å vise frem bag tag i løpet av sesongen! Lykke til med sesongen, og hugs: Legg tilbake oppslått torv, reparere nedslagsmerke og rak bunker etter deg! Ståle Eikrem fung. DL

Sportslig plan for Ålesund Golfklubb

Sportslig plan tar sikte på å sette golfspilleren i sentrum og den er et verktøy for å gi alle en mulighet for å utvikle seg og føle mestring, samme hvilket nivå man er på og hvor lenge man har spilt golf. Planen er et styringsverktøy som kan brukes av spilleren, golftreneren, styret og administrasjonen for å skape en klar og tydelig basis slik at det blir enklere å oppfylle den enkeltes behov.
NSG turnering

NSG turnering

Flott innsats av lokale seniorar under NSG turneringa på Solnør 3. juni og Molde 4. juni: I klasse 1 vant Hallbjørn Aakre på Solnør, i klasse 4 vart Erling Austlid nr 2 og i klasse 5 vart Bente Austlid nr 2! På Molde tok Jan Petter Albertsen ein sterk 2. plass i klasse 4, her enda Ståle Eikrem på 5. plass. Seniorgruppa Gratuler !!!
 
 
 
footer