Nettleseren din klarer ikke � spille av dette elementet. Du kan klikke for � laste ned nyeste versjon av macromedia flash.
   
BANESTATUS:

Banen er stengt . http://www.aalesundgk.no/

13°
 
kl 18:00 - kl 24:00

Skyet.  Flau vind
1.0m/s fra  Nord
0mm nedbør

 

Aktuelt     (Gå til alle nyheter)

Ny hjemmeside 2018

Ny hjemmeside 2018

Ny hjemmeside klikk på bilde.
» Les mer
Medlemskontingent

Medlemskontingent

No gler vi oss alle til å komme i gang med golf spillet på Solnør, bana ser utrulig bra ut så tidlig på året. Reknar med at alle har betalt/ vil betale medlemskontingenten sin før dei stiller på tee. Alle som har betalt og har spillerett på Solnør,vil få uttdelt "bag tag" med navn og medlems nr. på, i klubbhuset, denne skal festast synleg på golfbaggen. Kortbane/Moa medlemmer skal betale green fee og vil få papir tag som skal festas synlig på golfbaggen. Dei vil seinere få utdelt svart "bagtag" Dei som ikkje har "bag tag" som syner dei har spillerett, eller har betalt green fee, kan vi ikkje tillate å spille då dei mangler forsikring! Vi vil i år innføre "Marshall" ordning, så alle kan rekne med å bli spurt om å vise frem bag tag i løpet av sesongen! Lykke til med sesongen, og hugs: Legg tilbake oppslått torv, reparere nedslagsmerke og rak bunker etter deg! Ståle Eikrem fung. DL
» Les mer
Hvordan regulering av hcp er.

Hvordan regulering av hcp er.

» Les mer
Avslutningsturnering resultat

Avslutningsturnering resultat

Laurdag 24.september arrangerte vi Avslutningsturnering "Solnør trill rundt" der vi spelte bane på kryss og tvers med mange morsomme hol. Lag Bjermeland/Rødseth/Robertson/Sperre vann med 55 slag! Dei brukt like mange netto slag som Hjelle/Silseth/Wærness/Albertsen men dei vann pga laveste spelehandicap.
» Les mer
Turneringsnytt

Turneringsnytt

Det har vore nok ein fantastisk veke for Ålesund Golfklubb på sportsleg fronten. I helga hadde vi 5 spelarar på Titleist Tour runde 8 og mange medlemmer deltok på NordVestTour finalen på hjemmebane.
» Les mer
 
footer