Nettleseren din klarer ikke � spille av dette elementet. Du kan klikke for � laste ned nyeste versjon av macromedia flash.
   
BANESTATUS:

Banen er stengt . http://www.aalesundgk.no/

13°
 
kl 18:00 - kl 24:00

Skyet.  Flau vind
1.0m/s fra  Nord
0mm nedbør

 

NYHETER!

Ny hjemmeside 2018

Ny hjemmeside klikk på bilde.

Hvordan regulering av hcp er.

NYHET ** Felles ballkort på Moa og Solnør

Solo kortleser på Moa er byttet ut sånn at mann bruker same Solo ballkort på både Solnør og Moa. Dette skal vere ein super nyhet for det fleste. Men er det nokon som sitter igjen med ein del Moa klipp er det bare å gi beskjed så overfør vi sjølsagt til eit nytt kort. Velkommen til ein enklere treningskvardag :)

Spennende vinterserie avsluttet

Det ble duoen Dagfinn Wærness og Jan-Petter Albertsen som sikret seg seieren i Vinterserien som har vært spilt på simulatorene på Moa.

Statusoppdatering for Ålesund Golfklubb

Kjære medlemmer Det nærmer seg en ny og spennende sesong på golfbanen og styret jobber på med sine saker selv på vinterstid . Vi legger ikke skjul på at vi er inne i en krevende periode der flere av våre dyktige nøkkelpersoner velger seg nye utfordringer. Dette må vi bare respektere, takke de for en flott innsats og ønske lykke til videre.

Bli med oss på golftur i vår!

Molde GK og Ålesund GK inviterer i felleskap til en kanon-happening denne våren. Stedet er Spania, dato er 2.-9.april. Les invitasjonen og meld deg på :) De første 30 personer er garantert en ekte sunnmørspris.

Golfspilleren i Sentrum

Vi ønsker å skape gode golfopplevelser for alle våre medlemmer og gjester. Som en del av den kontinuerlige klubbutviklingen har vi nå valgt å inngå et samarbeid med det danske analyse- og konsulenthuset Raw Milk.

AAGK Golfen - hver torsdag på Solnør!

AA = Aktivitet for Alle - G = Golfglød - K = Klubbfølelse. Nysgjerrig?

Golfinstruksjon 2016

Donovan, vår hovedtrener og sportsleg leiar, fortsetter i 100% stilling i 2016. Han hjelper deg til å oppnå den gode mestringsfølelsen og enda større glede ved ditt golfspill. Dere finner tilgjenglige kurs og protimer i leksjonskalenderen i golfbox. Detaljer, priser samt forklaring til bestillingsmodulen finnes her.

Jubileumsår for Ålesund Golfklubb :)

21.mars 2015, er det 25 år siden Ålesund Golfklubb ble stiftet. Du kan lese om vår historie her på hjemmesiden, under menyvalget klubben og historie. Jubileumsåret vil bli markert på flere måter i løpet av sesongen. Hipp hipp hurra!

Aksjonærregisteroppgaven 2015

Her finner dere informasjon knyttet til aksjonærregisteroppgaven for Solnør Gaard Golfbane AS

Planlegger du golftur?

Vår nye hovedtrener, Donovan, kan gjennom et samarbeid med GPS Andalucia tilby våre medlemmer gode golfpakker ved Alcaidesa Golf Resort. Her bor du på golfbanen, spiller så mye golf du makter, med mulighet for oppgradering til noen av de beste banene i Europa.

Fadderordning på Solnør

Har du lyst å være med å stelle et hull? Meld fra til post@aagk.no. Her finnes oversikt over hvem som er faddere for de ulike hullene.

Golfbox app er nå lansert

Appen er tilgjengelig for iPhone i første omgang, og kommer straks for android og windows. Dere kan selvsagt laste ned denne gratis, og få tilgang til tidbestilling, registrering av ankomst, scorekort etc. Se introduksjon her.

Grasrotandelen

Siden 2009 har vi mottatt snart 200 000kr fra medlemmer som velger Ålesund Golfklubb som mottaker av grasrotmidler når de tipper hos Norsk Tipping. Vi vil takke alle som har bidratt til denne støtten, og håper at enda flere av våre medlemmer registrerer oss som sin grasrotmottaker :) Les mer om hvordan du kan bli grasrotgiver her!

Reklamefilm for Aagk

I samarbeid med AaFk er det laget en reklamefilm som vises på Colorline Stadion under sesongens hjemmekamper. Filmen kan du se her.
 
footer